Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Projektowanie minimalnie przetworzonych, fermentowanych i funkcjonalnych produktów owocowo-warzywnych | Centrum Kształcenia Ustawicznego

Projektowanie minimalnie przetworzonych, fermentowanych i funkcjonalnych produktów owocowo-warzywnych

Kierownik kursu: 
dr hab. Elżbieta Radziejewska-Kubzdela
Data realizacji kursu: 
Od 2025-05-09 do 2025-05-17
14 days remaining
Data nabotu - rekrutacji: 
Od wtorek, Kwiecień 1, 2025 do piątek, Kwiecień 25, 2025

 

termin rekrutacji: 01.04.2025 - 25.04.2025  → FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY zostanie uruchomiony w dn. 01.04.2025 od godz. 09:00 (decyduje kolejność zgłoszeń)
czas trwania kursu: 4 dni (32 godziny dydaktyczne)
termin kursu: 09.05.2025 godz. 17:00 - 20:15
                               10.05.2025 godz. 09:00 - 18:45
                               16.05.2025 godz. 17:00 - 20:15
                               17.05.2025 godz. 09:00 - 18:45


Miejsce realizacji kursu:
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
ul. Wojska Polskiego 31

Uczestnikom, podczas kursu, zapewnione zostaną przerwy kawowe i/lub obiadowe.

Tematyka kursu obejmuje nast. zagadnienia:
- ekologiczna i zintegrowane uprawa owoców i warzyw,
- metody przedłużania jakości owoców i warzyw w okresie pozbiorczym,
- minimalne przetwarzanie owoców i warzyw,
- innowacje technologiczne w przetwórstwie owocowo-warzywnym,
- kreowanie żywności funkcjonalnej,
- projektowanie żywności minimalnie przetworzonej i funkcjonalnej.

fb-CKU.png  fb-UMP.png  fb-PUTW.png